EL CARTELL

FESTA MAJOR DE SITGES

ADRIÀ BERLAN I EL CARTELL DE FESTA MAJOR

De les 21 obres presentades al concurs de cartell de Festa Major, la composició d’Adrià Berlan i Micó és la més votada. Segons explica l’autor “el cartell és un esclat d’emocions i alegria barrejat amb els colors de la festa”. Berlan detalla la seva creació i destaca “la imatge de les tres gegantes com un petit reconeixement a les mares, dones, germanes i al grup de cosidores que tenen sempre a punt el vestuari de la festa”. En el cartell s’identifiquen els rostres de persones que participen als balls de la Festa Major, en un reconeixement a la seva família. El cartell està fet amb tècnica digital que reprodueix l’aquarel·la i la pintura sota un enfoc modern, actual i carregat de color.

Adrià Berlàn té 24 anys i ha estudiat el grau superior de Disseny Gràfic Publicitari. Es confessa persona vinculada a les tradicions locals, actualment, com a participant de la colla Vella de Bastons. Ha contribuït en diversos actes dissenyant la imatge gràfica de l’Espetegafoc, el correfoc de les Cases Noves, la trobada de gegants de la Vall, el Dansaplaça i en els disseny del vestuari del nou capgròs de l’ABPS, el Miru, presentat l’any passat. Actualment és membre actiu de La Saca Sitgetana de Cultura i Animació.

Sobre el concurs, la regidora de Cultura, Tradicions i Festes, Rosa Tubau, ha destacat “l’excel·lent iniciativa de la Comissió que demostra per l’elevada participació que la cultura popular sitgetana és molt viva”.

ENTREVISTA A RADIO MARICEL: Adrià Berlan: “Tenia molt clar com volia que fos el cartell de la Festa Major”

ACCEDIR-HI