PAUTES PER PARTICIPAR EN EL CERCAVILA I LA MATINAL DE SANTA TECLA

FESTA MAJOR DE SITGES 2017

COMUNICAT DE LA COMISSIÓ DE FESTA MAJOR

Per donar resposta a la limitació per edat de participació a la matinal infantil, la Comissió de Festa Major i Santa Tecla expressa la voluntat que tots els nens i nenes de Sitges que així ho desitgin trobin el seu espai en la celebració. Per aquest motiu, fa les següents puntualitzacions:

– La limitació per edats indicada en els formularis de l’OAC per als portants de gegants i cabeçuts és orientativa. La Comissió s’ha marcat com a objectiu evitar la presència de nens en cotxet o acompanyats de més d’un adult, que fa alentir la marxa de la cercavila i no permet que aquesta pugui avançar de manera endreçada.

– Per aquest motiu, instem a les famílies a que es coresponsabilitzin de la necessitat de gaudir d’una Matinal Infantil fluïda que, recordem, ha arribat a aplegar 1.200 participants en els darrers anys.

– Perquè tothom trobi el seu lloc, enguany hem afegit al programa d’actes una trobada de gegants, cabeçuts i dracs petits sense foc el dissabte, 16 de setembre, a l’Hort de Can Falç. I, com sempre, els més petits podran esperar als més grans a la Fragata el dia de la Matinal.

– Lamentem no haver fet arribar aquesta informació amb claredat i volem deixar ben clar que pel bon funcionament de la festa cal adoptar mesures per tal que se celebri en les millors condicions.

Amb el desig que tots, grans i petits, gaudim en els propers dies d’una lluïda Santa Tecla, convidem a mantenir obert el debat sobre les condicions amb què s’han de dur a terme els diferents actes, especialment aquells que, per la gran concentració de participants i públic que apleguen, solen patir problemes en el seu desenvolupament.

Comissió de Festa Major i Santa Tecla
Sitges a 5 de setembre de 2017.