PAUTES PER PARTICIPAR EN EL CERCAVILA I LA MATINAL DE SANTA TECLA

FESTA MAJOR DE SITGES

– INSCRIPCIONS PER A LA CERCAVILA I MATINAL INFANTIL DE SANTA TECLA 2023 –

Els infants que vulguin participar en la Cercavila i la Matinal de Santa Tecla amb una bèstia de foc, uns gegants o cabeçuts cal que formalitzin la seva inscripció descarregant i emplenant el formulari corresponent que trobareu més avall i enviant el formulari per correu electrònic a tradicionsifestes@sitges.cat. Davant de qualsevol dubte podeu contactar amb el departament per via telefònica al número 93 811 76 47 (de 9 a 14 hores).

GEGANTS, GEGANTES, CABEÇUTS I BESTIARI sense carretilles

El 23 de Setembre se celebra Santa Tecla copatrona de la vila de Sitges. Entre tots els actes que se celebren destaca la Matinal Infantil. Per garantir un major control i seguretat dels infants i un millor desenvolupament de la festa és important tenir en compte les normes següents:

1. El/la responsable de la colla haurà de presentar de forma conjunta una inscripció per grup al correu electrònic: tradicionsifestes@sitges.cat . La data límit és el dia 8 de setembre.

2. Els infants, durant el cercavila, hauran d’anar acompanyats per un màxim de 4 responsables

3. Les bèsties no podran portar ni tirar carretilles, però sí bengales d’estrella.

4. L’edat per participar en els actes de Santa Tecla és a partir de 5 anys.

BESTIARI DE FOC

El 23 de Setembre se celebra Santa Tecla copatrona de la vila de Sitges. Entre tots els actes que se celebren destaca la Matinal Infantil. Per garantir un major control i seguretat dels infants i un millor desenvolupament de la festa és important tenir en compte les normes següents:

1. Complimentar i enviar la següent documentació al correu electrònic: tradicionsifestes@sitges.cat Aquesta sol·licitud signada, una per cada colla. (edat mínima 8 anys).

– Rebut d’ingrés de l’assegurança (8 € x nen). Realitzar un pagament únic per colla al cte. ES92 2100 3103 9122 0026 4524 Titular: Agrupació de Balls Populars de Sitges
– Certificat CRE (qui hagi fet el curs aquest any).

2. Els infants, durant el cercavila, hauran d’anar acompanyats per un màxim de 4 responsables.

3. El foc que s’utilitzarà al llarg del recorregut únicament serà carretilla infantil. Queda totalment prohibit utilitzar un altre tipus de material pirotècnic.

4. Les carretilles hauran d’anar ben protegides en caixes de llauna o bosses ignífugues.

5. Data límit per presentar documentació:

– 8 de setembre si participeu a la mostra del dia 17.
– 10 de setembre si participeu a la matinal del dia 23.

(qui no compleixi aquests terminis no podrà sortir)

Per participar en les activitats de Santa Tecla amb bèsties de foc és imprescindible haver participat en la formació de Consumidor Reconegut com Expert (CRE) o fer la formació del dia 1 de setembre a les 18:30 h a l’edifici Miramar.