TALINO PLANA - EL PREGONER

FESTA MAJOR DE SITGES 2018
Pregoneres de Festa Major de Sitges 2017

Serà un pregó molt de vivències personals. Ho diu Talino Plana, el pregoner de la Festa Major de 2018. I ho diu amb aquell punt d’entusiasme i d’alegria que sovint el caracteritzen, i amb aquell punt d’emoció, fins i tot, quan recorda alguns dels paratges festamajorencs, molt estretament vinculats amb els diables i el foc. En Talino, com molts sitgetans, viu la Festa Major envoltat de la seva família i els seus amics i per ell el dia del pregó és com “obrir la finestra d’aquella casa que ha estat un any tancada”. Li encanta el foc, assegura no perdre’s cap de les enceses que fan els diables i veu en la Matinal aquella oportunitat de poder participar en els balls per als qui, en un futur, voldrien formar-ne part. Aquí va el relat d’una història que va començar tot just el dia que Talino Plana fou convocat al Retiro, per creure que volien parlar amb ell sobre els versos dels diables.

Hi trobareu de tot en aquest pregó! Per tant, el millor que us podem dir és que el torneu a escoltar pensant en el missatge de fons del pregoner Talino Plana, que ens apropa a l’orgull de poder exercir la professió de sitgetans en tots els àmbits de la vida i durant tots els moments de l’any. Aquí us deixem amb l’adrenalínic pregó de la Festa Major d’enguany.

TRANSMISSIÓ DEL PREGÓ DE FESTA MAJOR DE SITGES 2018 (RÀDIO MARICEL)

ENTREVISTA A RÀDIO MARICEL - Talino Plana: “Sitges viu de la festa”

Recordeu que teniu a la vostra disposició l’arxiu dels Pregons des de l’any 2008 en endavant amb les seves transcripcions i la seva cobertura per part dels companys de Ràdio Maricel.