BAN DE FESTA MAJOR 2011

FESTA MAJOR DE SITGES

Any rere any, els sitgetans i les sitgetanes esperem amb passió la nostra Festa Major en honor a Sant Bartomeu, el nostre sant patró. Durant aquest dies, els vilatans ens deixem portar per l’ambient de sentiment i celebració que ens transmet i que ens ocasiona la nostra festa més arrelada del calendari cultural i folklòric local.

El proper dimecres 24 d’agost és San Bartomeu, diada de Festa Major. Sense perjudici de la legalitat vigent en matèria d’horaris d’obertura de comerços en municipis turístics i respectant els drets reconeguts als seus treballadors, aquest Consistori recomana amb encariment a tots els comerciants de Sitges que, per tal que tothom pugui gaudir de la nostra tradicional Festa Major, declarada Festa Tradicional d’interès Nacional per la Generalitat de Catalunya, els comerços es mantinguin tancats durant aquest dia tan especial.

A més a més, es demana no estacionar cap mena de vehicle a partir del 20 d’agost a l’itinerari de la Processó Cívica del 23 d‘agost, i al recorregut de la Matinal i de la Processó de Sant Bartomeu del 24 d’agost.

Sense perjudici que s’apliqui la legalitat vigent pels estacionaments antireglamentaris, d’acord amb la normativa, aquest Ajuntament no es farà responsable dels desperfectes que es puguin ocasionar com a conseqüència del desenvolupament dels actes de Festa Major en aquests carrers a propietats com ara vehicles, vidres i tendals de comerços i domicilis.

Bona Festa Major, Visca Sitges i Visca Catalunya!

Miquel Forns i Fusté
Batlle de Sitges

Sitges, a 5 d’agost de 2011