BAN DE SANTA TECLA 2011

FESTA MAJOR DE SITGES

Sitgetanes i sitgetans,

Un any més arriba Santa Tecla.

Quan només fa un mes de Sant Bartomeu, els sitgetans i les sitgetanes esperem també amb moltes ganes la festa en honor a Santa Tecla, la nostra compatrona. Durant aquest dies, i com passa per la Festa Major al mes d’agost, els vilatans ens tornem a deixar portar per l’ambient de sentiment i celebració que ens transmet i que ens ocasiona la nostra segona festa més arrelada del calendari cultural i folklòric local, donant un especial protagonisme als infants, el futur relleu generacional de tot aquest patrimoni festiu material i immaterial.

El proper divendres 23 de setembre és la diada de Santa Tecla, festivitat local. Sense perjudici de la legalitat vigent en matèria d’horaris d’obertura de comerços en municipis turístics i respectant els drets reconeguts als seus treballadors, aquest Consistori recomana amb encariment a tots els comerciants de Sitges que, per tal que tothom pugui gaudir de la diada, els comerços es mantinguin tancats durant aquest dia tan assenyalat.

A més a més, es demana no estacionar cap mena de vehicle a l’itinerari de la Nit de Foc del 17 de setembre, de la Processó Cívica del 22 i al recorregut de la Matinal Infantil i de la Processó de Santa Tecla del dia 23 . Sense perjudici que s’apliqui la legalitat vigent pels estacionaments antireglamentaris, d’acord amb la normativa, aquest Ajuntament no es farà responsable dels desperfectes que es puguin ocasionar com a conseqüència del desenvolupament dels actes de Santa Tecla aquests carrers a propietats com ara vehicles, vidres i tendals de comerços i domicilis.

Tanmateix, es convida a tot el poble de Sitges a celebrar i prendre part en tots els actes de la Santa Tecla de 2011.

Bona Santa Tecla, Visca Sitges i Visca Catalunya!

Miquel Forns i Fusté
Batlle de Sitges

Sitges, 13 de setembre de 2011