VOLUNTARIS

COMISSIÓ DE SANT BARTOMEU I SANTA TECLA

Vols participar com a voluntari o voluntària en els actes de la Festa?

Aquest any la Comissió necessita la teva ajuda. Si vols participar i ajudar-nos a fer d’aquesta Festa Major una festa molt especial ara pots ajudar-nos participant com a voluntari / voluntària a diferents actes.

Omple el següent formulari o, si ho prefereixes, fes-nos arribar un correu a comissiodefestamajor@gmail.com amb la teva disponibilitat per tal que puguem contactar amb tu. Gràcies!

El teu nom (obligatori)

Els teus cognoms (obligatori)

Un telèfon de contacte (obligatori)

El teu email (obligatori)

Actes en els quals m'agradaria participar com a voluntari/voluntària:

Abans de fer l'enviament de les meves dades declaro que:

Accepto que la Comissió Municipal de Sant Bartomeu i Santa Tecla de Sitges pugui recopilar temporalment les dades de contacte que cedeixo activament per tal de poder gestionar la meva participació com a voluntari/voluntària als actes que he seleccionat*.

*Aquestes dades de caràcter personal recopilades en el formulari seran enviades a un correu electrònic gestionat per la mateixa Comissió amb l'única finalitat de gestionar als voluntaris i voluntàries en els diferents actes de la Festa. Aquestes dades, per tant, no seran cedides a cap tercer ni utilitzades amb cap altra finalitat que comunicar al voluntariat les informacions relatives a la coordinació d'aquests esdeveniments dins el marc de les Festes del 2017.

 

Has de marcar les dues opcions superiors sobre la teva majoria d’edat i el tractament de dades per a poder enviar aquest formulari. Gràcies!