A proposta de la Regidoria de Tradicions i Festes, el Ple de Novembre ha aprovat la constitució de la nova Comissió que, encapçalada per Arbonés.


La Festa Major De Sitges té nova Comissió. Presidida per Cisco Arbonés, qui va ser pregoner el 2014, la Comissió que es va aprovar aquest dilluns al Ple està integrada per 12 persones de la societat civil que acompanyaran a Arbonés en aquest mandat de dos anys. Arbonés ha explicat que “és un honor per a mi poder encapçalar aquest nou repte i poder treballar per les festes més estimades i que més passions aixequen a Sitges. Sóc un home de consens i la nova Comissió que m’acompanya són persones que han estat escollides per les seves capacitats en diferents àmbits i també per un tarannà de consens i diàleg”.

Josep Durán, Sandra Muntané, Ivan Martínez, Nadia Viana, Josep Van Gorkom, Maica Díez, Manel Lázaro, Maria Carme Matas, Santiago Benítez, Laia Zamora, David Carbonell i Owen John Holden són les persones que completen la Comissió de Festa Major i Santa Tecla. Segons ha manifestat el nou president, sorgit a proposta de la Regidoria de Tradicions i Festes, “han dipositat a les nostres mans la joia més preuada de Sitges i treballarem per conservar-la, mantenir-la i retornar-la en el seu moment perquè altres persones puguin continuar amb aquesta tasca desinteressada”.

Amb el nomenament, Arbonés i el seu equip prenen el relleu a la Comissió que presidia Aroa Llorens.

Podeu veure les primeres declaracions de Cisco Arbonés com a nou president de la Comisssió Municipal de Festa Major i Santa Tecla en aquest reportatge de Maricel TV: http://mariceltv.xiptv.cat/cultura/capitol/cisco-arbones-president-de-la-comissio-de-festa-major-de-sant-bartomeu-i-santa-tecla