Les persones interessades han d’omplir un formulari disponible a www.sitgesfestamajor.cat/voluntaris/ o bé enviar un correu a comissiodefestamajor@gmail.com.


La comissió de Festa Major de Sitges obre de nou la participació de la Festa a les persones que estiguin interessades en col·laborar amb la seva organització.

La Comissió necessita suport per a diferents actes que van des del pregó fins a la revetlla sardanista del darrer dia. Les persones que vulguin participar han d’omplir un senzill formulari que trobaran a la pàgina web oficial de la Festa Major sitgesfestamajor.cat/voluntaris on caldrà indicar el nom i cognoms de la persona, el telèfon de contacte i l’e-mail, i els actes als quals es voldria participar. També es pot fer la petició enviant un correu electrònic a comissiodefestamajor@gmail.com indicant la disponibilitat.

La comissió fa una crida a la participació per “ajudar-nos a fer d’aquesta Festa Major, una festa molt especial”. Per ser voluntari, l’únic requisit és ser major de 18 anys.