La Comissió de Festa Major recupera una imatge conjunta de Sant Bartomeu i Santa Tecla. Entre les novetats d’aquesta edició, el cartell guanyador es premiarà amb 300€ i s’escollirà mitjançant votació popular.


La Comissió de Festa Major organitza el concurs de cartell de Festa Major que, aquest 2016, es presenta amb algunes novetats en relació a les edicions anteriors. Per primera vegada, l’elecció serà mitjançant votació popular. Totes les obres presentades al concurs s’exposaran a l’Edifici Miramar, del 19 de maig al 5 de juny. Les persones que visitin l’exposició podran votar in situ quin volen que sigui el cartell guanyador. Per fer-ho, hauran de presentar el DNI o algun document acreditatiu, per assegurar que només s’efectua un vot per persona. El cartell més votat serà la imatge conjunta tant de Sant Bartomeu com de Santa Tecla i rebrà un premi econòmic de 300€.

La convocatòria s’adreça principalment a persones vinculades al món de l’art i el disseny i cada participant podrà presentar una única obra, que haurà de ser original i inèdita i no podrà haver estat premiada en altres concursos. La tècnica és lliure i ha de ser apta per a la seva reproducció en quadricromia. El cartell ha d’incloure el text “Festa Major Sitges 2016”, així com la informació referent a les dates de celebració tant de Sant Bartomeu com de Santa Tecla.

Les obres, que s’han de presentar sobre un suport rígid, s’han de lliurar a l’oficina del servei de Tradicions i Festes de l’Ajuntament de Sitges, plaça de l’Ajuntament, s/n (Edifici Lola Anglada), del 30 de març al 29 d’abril, de les nou del matí a les dues del migdia. Els treballs han d’anar signats al dors amb un pseudònim, dins d’un sobre tancat, rotulat amb el mateix pseudònim i amb una nota que indiqui les dades personals de l’autor.

El veredicte es farà públic a finals de juny a la Casa de la Vila.

> Consulteu les bases complertes