Després de l’èxit en la convocatòria de l’any passat, en què 13 persones van participar al concurs de cartells de Festa Major i més de 50 infants al de Santa Tecla, la Comissió de Festa Major i Santa Tecla repeteix l’experiència i convoca el segon concurs de cartells per a totes dues celebracions.


En el cas de la Festa Major, del 19 al 26 d’agost, la convocatòria s’adreça principalment a persones vinculades al món de l’art i el disseny, la tècnica és lliure i el format de l’obra, que ha de ser original i inèdita, ha de poder adaptar-se amb facilitat a altres suports de comunicació com el programa, el programa de ma, les xarxes socials o els baners del web municipal.

Els infants tornaran a ser els creadors del cartell de Santa Tecla, que se celebra del 18 al 23 de setembre. La convocatòria s’adreça a tot l’alumnat del segon cicle d’educació primària, de 8 a 10 anys, dels centres educatius de Sitges, que poden presentar un dibuix de tècnica lliure.

El període per lliurar les obres comença el proper dilluns, 30 de març, i finalitza el 30 d’abril. Els que optin al concurs de cartells de Festa Major hauran de presentar els originals sobre un suport rígid a l’oficina de la Regidoria de Tradicions i Festes, dins el termini, de les 9 a les 14 hores. Els infants interessats en participar poden lliurar els seus dibuixos a les secretaries dels centres educatius col·laboradors o a la Biblioteca Josep Roig i Raventós.

El jurat encarregat de valorar les obres estarà format pels membres de la Comissió de Festa Major i Santa Tecla amb l’assessorament de professionals del disseny. El veredicte es farà públic a finals del mes de juny. Les obres presentades als dos concursos s’exposaran en una mostra conjunta els mesos de juliol i setembre.

Consulta les bases fent clic aquí.