La Secció Fotogràfica del Grup d’Estudis Sitgetans convoca la 16ª edició del concurs. Les obres es poden presentar fins al 15 de setembre a la Regidoria de Tradicions i Festes.


La Secció Fotogràfica del Grup d’Estudis Sitgetans convoca la 16ª edició del concurs de fotografia de la Festa Major de Sitges. Les obres es poden presentar fins al 15 de setembre, enviades o lliurades en mà, a l’oficina de la Regidoria de Tradicions i Festes de l’Ajuntament de Sitges (plaça de l’Ajuntament s/n, Edifici Lola Anglada), de les 9 a les 14 hores.

Al concurs pot participar tothom que ho desitgi i les fotografies han de mostrar qualsevol acte de les Festa Major de Sant Bartomeu i Santa Tecla. Les obres poden ser tant en color com en blanc i negre i realitzades amb qualsevol tècnica. Cada participant pot presentar un màxim de tres obres que no hagin estat premiades en altres concursos.

El veredicte del jurat es farà públic entre el 15 i el 18 de setembre. El concurs premiarà els cinc primers finalistes amb premis econòmics, sopars i obsequis, en un acte previst el 19 de setembre, a les 18 hores, a l’Espai Cultural Pere Stämpfli. A partir d’aquest moment i al mateix espai es podrà visitar, fins el 4 d’octubre, l’exposició que conformaran totes les obres presentades al concurs.

Més informació:

> Bases del Concurs (Web de la Secció Fotogràfica del Grup d’Estudis Sitgetans)