Ràdio Maricel emetrà el 23 d’agost en directe el llançament dels 21 morterets i el repic de campanes i l’emissió dels versos de les tres colles del Ball de diables de Sitges enregistrats expressament per a aquesta Festa Major 2020. Durant La Vigília també oferirà prèviament una programació especial amb reemissions de programes vinculats a la Festa Major. Maricel TV emetrà el 24 d’agost en directe el Solemne Ofici de Festa Major. Alhora els dies 23, 24 i 29 d’agost, aquest mitjà de comunicació farà reemissions dels actes més importants de la Festa Major del 2019.


El programa de la Festa Major de Sitges 2020 té per lema ‘Viu-la amb els teus’ per promoure una celebració més íntima, a causa de mesures sanitàries per la Covid-19. Els mitjans de comunicació públics de Sitges conviden en aquesta línia a gaudir de la celebració des de casa. Tant Ràdio Maricel com Maricel TV oferiran una programació especial amb emissions en directe dels principals actes que es mantenen per evitar aglomeracions i riscos de propagació del coronavirus. Alhora també emetran reemissions dels actes més emblemàtics de la celebració d’altres anys i especials de Festa Major per acompanyar les sitgetanes i els sitgetans.

Tot i que serà una Festa Major atípica, Ràdio Maricel emetrà en directe durant La Vigília de Sant Bartomeu (23 d’agost) el llançament dels 21 morterets i el repic de campanes, i també simultàniament, s’escoltaran dues versions clàssiques de ‘La processó de Sant Bartomeu’ i ‘La Festa Major’. A continuació, es farà l’emissió dels versos de les tres colles del Ball de diables de Sitges (Colla Vella, Colla Jove, i Colla de l’Agrupació de Balls Populars) enregistrats expressament per a aquesta Festa Major 2020. Prèviament durant el matí es farà la reemissió de programes especials d’altres anys relacionats amb la celebració.

En paral·lel, Maricel TV, a través de Canal Blau, també oferirà el 23 d’agost la reemissió de la Festa Major de Sitges 2019 i per la Diada de Sant Bartomeu, el 24 d’agost, es farà l’emissió en directe del Solemne Ofici de Festa Major a la parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla. Més tard, a la tarda es la reemissió de la sortida de la Processó de Sant Bartomeu, Entrada de Sant Bartomeu i la ballada final. Dissabte 29 d’agost també es repetirà la programació especial que inclourà l’Ofici i també els principals actes de la Festa Major del 2019.


Programació de Maricel TV a Canal Blau TV

Dimecres 19 d’agost

❯ 22 hores – Benvinguda Institucional de Festa Major / Directe

Dissabte 22 d’agost

❯ 21.30 hores – Reemissió de la Benvinguda Institucional de Festa Major

Diumenge 23 d’agost

❯ 12.30 hores – Reemissió de la Festa Major de Sitges 2019

Amb l’entrada de grallers i la sortida de les 14 hores del 2019

❯ 16.30 h – Reemissió de la Benvinguda Institucional de Festa Major

Dilluns 24 d’agost

❯ 10.15 hores – Solemne Ofici de Festa Major / Directe

A la parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla

❯ 18.30 hores – Reemissió de la Festa Major de Sitges 2019

Sortida de la Processó de Sant Bartomeu, Entrada de Sant Bartomeu i ballada final.

Dissabte 29 d’agost

❯ 10 hores – Reemissió del Solemne Ofici de Festa Major

A la parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla

❯ 11.30 hores – Reemissió de L’Entrada de Grallers de la Festa Major 2019

❯ 12.30 hores – Reemissió de La Sortida de les Dues de la Festa Major 2019

❯ 14.30 hores – Reemissió de la sortida de La Processó de Sant Bartomeu de la Festa Major 2019

❯ 16 hores – Reemissió de l’Entrada de la Processó de Sant Bartomeu i la ballada final de la Festa Major 2019


Programació de Ràdio Maricel

Diumenge 23 d’agost

❯ 9 hores – Resum d’entrevistes i activitats de Festa Major

❯ 10.45 hores – Una colla històrica

Especial sobre la colla de grallers formada per Josep Marcet, Jordi Canals, Josep Maria Vadell i Albert Vadell, amb l’emissió d’algunes de les peces que enregistraren a l’escenari del Prado l’any 1980, digitalitzades i masteritzades per a l’ocasió.

❯ 12 hores – Reemissió de l’entrada de grallers del 2002. L’entrada del cinquantenari

❯ 12.35 hores – Dos Grans pregons

Reemissió del pregó de la Festa Major del 2002, a càrrec de Janio Marti, i del pregó de la Festa Major del 2003, a càrrec de Miquel Forns.

❯ 14 hores – Transmissió en directe del repic de campanes i del llançament dels 21 morterets

Per arrodonir el moment, emetrem simultàniament dues versions clàssiques de La processó de Sant Bartomeu i La Festa Major, enregistrades per la Cobla Barcelona el 1965

Finalitzada la transmissió en directe,

Emissió dels versos de les tres colles de diables sitgetanes, enregistrats expressament per aquesta Festa Major

Seran emesos en l’ordre habitual amb el qual les colles intervenen a l’Hort de Can Falç: Colla Vella, Colla Jove, i Colla de l’Agrupació de Balls Populars.