Els dies 19, 20 i 21 d’agost la plaça de La Fragata acollirà la 4a edició de les Barraques de Sitges. Nou grups i sis DJ’s conformen el cartell per a la quarta edició de Les Barraques de Sitges.


Els actes començaran divendres 19 d’agost amb els primers concerts de Les Barraques de Sitges de la mà dels grups Sense Sal i Roba Estesa. El mateix dia, i a continuació hi haurà la Festa Sonora, que aquest any comptarà amb DJ Nighty Max, component de YALL, i els Chinese Christmas Cards.

Durant la nit del dissabte 20 passaran per l’escenari de La Fragata Smoking Souls, Pepet i Marieta, Ebri Knight i Auxili. Una nit en la que es trobaran estils i ritmes tan variats com el rock, el folk, el reggae o la rumba.

Per primer cop en les quatre edicions de les Barraques també hi haurà música al migdia, serà el diumenge 20, amb Devise Project. Els actes seguiran a dos quarts de vuit amb el concert dels sitgetans Calzonpillos i a dos quarts de nou amb el sopar popular de Barraques que l’any passat va aconseguir registrar un total de 200 persones. La programació de Les Barraques de Sitges 2016 culminarà el 21 d’agost amb els concerts de Germà Negre i Xeic!.

La regidora de Cultura, Tradicions i Festes, Rosa Tubau, es mostra satisfeta amb aquest cartell i convida a tothom “a gaudir de l’oferta musical d’aquesta edició que recull propostes de qualitat i diferents estils per arribar a públics heterogenis”. Tubau agraeix l’esforç i la bona feina feta per part de les entitats sitgetanes que participen en aquesta nova edició.

Barraques de Sitges

Per a més informació:

#BarraquesSitges16
Seguiu tota l’actualitat de les Barraques de Sitges a: https://www.facebook.com/BarraquesSitges/