En un recinte de gom a gom el públic ha tornat a gaudir de peu. Els valencians “Zoo” han estat els encarregats d’aixecar el públic assistent amb els seus hits.


La gent tenia ganes, es respirava a l’ambient, tornaven les Barraques de Sitges amb el públic de peu i això es notava. Un primer dia marcat l’alegria que contagiaven els assistents. Abraçades, petons i somriures d’orella o orella.

El grup garrafenc “Flaming Flamencas” obria l’escenari on el públic assistent aguantava la calor. Seguidament “Maio” prenia el relleu sorprenent amb la seva veu. El grup basc “Nogen” va demostrar perquè a Euskal Herria són uns autèntics ídols tot fent esperar al gran cap de cartell de la nit. L’arribada de “Zoo” era esperada i es notava a les samarretes dels assistents, actualment és un dels grups del moment i Barraques no va parar de cantar tots els seus hits. Va tancar la nit un dels grups revelació d’enguany, “The Tyets” on van demostrar perquè mereixen estar a grans escenaris.

Avui serà el torn d’ “Iseo & Dodosound”, els navarresos que faran aturada a Sitges després de portar el seu reggae i dub per tot el món. Els acompanyaran 31 FAM, Flashy Ice Cream, Rudymentari i el grup local BKT Brass Band.

Des de l’organització valoren positivament el recolzament del públic així com l’exemple de civisme marcat i esperen que tothom pugui gaudir d’unes Barraques amb felicitat, civisme i lliure de masclisme.

Podeu comprar entrades al seu portal web www.barraquessitges.cat.