Tot tipus d’objectes, arracades, anells i bigotis dels gegants, els seus vestits i la vestimenta de les balladores, a més de fotografies, seran exposats a les sales de la Societat Recreativa El Retiro.


La colla dels Gegants Americanos ofereix una exposició amb motiu del seu 50è aniversari per títol “Les noces d’or dels Gegants Americanos de Sitges”, una mostra sobre l’evolució dels gegants, la colla i la seva presència a la Festa Major.

Tot tipus d’objectes, arracades, anells i bigotis dels gegants, els seus vestits i la vestimenta de les balladores, a més de fotografies, seran exposats a les sales de la societat. També seran presents l’actual parella de gegants, o cubanitos, que seran acompanyats de la parella de gagantons petits que acostumen a sortir per Santa Tecla. A més, hi haurà una zona infantil perquè els infants puguin dibuixar i colorejar els gegants.

L’exposició s’inaugurarà el proper 15 de setembre a les set de la tarda. Aquesta romandrà oberta fins al 21 de setembre a la Societat Recreativa El Retiro amb horari de deu del matí a dos quarts de dues de la tarda i de quatre a set de la tarda.

Més informació a la plana dedicada als Gegants Americanos