Dues exposicions fotogràfiques exhibeixen la selecció d’instantànies que han participat en el V Concurs d’Instagram de Festa Major i també a la 18a edició del Concurs de Fotografia de Festa Major.


La Festa Major és cada any retratada per milers de mòbils i càmeres fotogràfiques des de diferents angles i òptiques. Ara la mostra a l’Espai Cultural Pere Stämpfli i a La Sitgetana Craftbeer permeten contemplar una selecció de les imatges que van participar en dos concursos.

La seu de la secció Fotogràfica del Grup d’Estudis Sitgetans exposa una selecció de 49 fotografies participants en la18a edició del Concurs de fotografia de Festa Major. L’Espai Cultural Pere Stämpfli acull aquesta exposició que es podrà visitar fins a l’1 d’octubre. Les fotos són digitals fetes amb càmera fotogràfica o amb mòbil.

L’altra exposició dedicada al 5è Concurs d’Instagram de Festa Major es pot visitar a La Sitgetana Craftbeer fins al 24 de setembre. L’Agrupació de Balls Populars de Sitges, l’ABPS, impulsa aquesta mostra dedicada a les fotografies digitals captades amb el mòbil i publicades a Instagram, una de les xarxes socials més populars. En aquesta edició han participat 138 fotografies utilitzant el hashtag #fmsitgesABPS, de les quals han resultat 20 finalistes.

Tot el programa i agenda d’esdeveniments a: http://www.sitgesfestamajor.cat/festa-major/agenda/