Els dos mitjans de comunicació municipals, Ràdio Maricel i Maricel TV, posen en marxa una programació especial per donar cobertura als principals actes de Sant Bartomeu, que es podran seguir en directe i, posteriorment, a través de les diverses repeticions.


La transmissió del Pregó de Festa Major d’aquest dilluns, a càrrec d’Antoni Vigó, ha donat el tret de sortida a la programació especial de Sant Bartomeu prevista pels mitjans de comunicació municipals, Ràdio Maricel (107.8 FM) i Maricel TV.

La cobertura de la Festa Major seguirà aquest divendres 23 d’agost amb un ampli desplegament que permetrà seguir pràcticament la totalitat de la jornada. Com a prèvia, Ràdio Maricel oferirà el resum de les entrevistes de Festa Major a partir de les 9 del matí. Però serà a partir de les 11.45h quan començarà el gruix de la programació, amb la cobertura de l’Entrada de Grallers (a partir de les 11.45h a Ràdio Maricel i de les 12h a Maricel TV) i, posteriorment, de la Sortida del Entremesos i dels Balls Populars, que es podrà seguir tant per Ràdio Maricel com per Maricel TV a partir de les 13.55h.

La ràdio municipal ampliarà la difusió dels actes de divendres amb la retransmissió de l’Actuació de Lluïment i Representació dels Balls Parlats a l’Hort de Can Falç, a partir de les 14.30h.

La programació especial per Sant Bartomeu continuarà dissabte 24 d’agost a Maricel TV a partir de les 19.30h, quan està prevista la transmissió en directe de la Processó de Sant Bartomeu, i finalitzarà ben entrada la nit amb l’entrada del Sant i la Ballada Final.

La programació especial de Festa Major es podrà seguir a Ràdio Maricel al dial 107.8FM i a través del web www.radiomaricel.cat. Pel que fa a Maricel TV, es podrà fer el seguiment a través de Canal Blau TV i del web www.canalblau.cat.

>> Més informació i horaris de les retransmissions.

Tanmateix, tots dos mitjans oferiran una programació especial a les seves xarxes socials:

Twitter: @radiomaricel / @mariceltv

Facebook: RàdioMaricel / MaricelTV

Instagram: @radiomaricel