La gran participació i la calor han marcat els dies 23 i 24 d’agost.


La Festa Major ha tancat els seus actes més tradicionals, al voltant dels dies 23 i 24 d’agost, amb una gran participació i unes temperatures molt elevades. L’Entrada de Grallers del 23 d’agost ja va presagiar que seria una Festa Major amb molt de sol, però el nombrós públic no va voler-se’n perdre cap detall. Tant des de la Comissió de Festa Major com des de l’Ajuntament, s’han anat recordant els principals consells per combatre l’onada de calor que ha coincidit amb Sant Bartomeu. Els punts d’aigua han estat molt necessaris per als integrants de processons i cercaviles i els serveis mèdics també han estat presents en els principals actes al carrer.

Les 36 hores de la Festa Major s’han desenvolupat enmig de l’alegria característica dels retrobaments i la il·lusió per tornar a viure Sant Bartomeu. Avui divendres, la Festa Major encara celebra diversos actes, com el Vermut de Sant Lli, al Retiro. Demà dissabte, l’actuació castellera a la plaça de l’Ajuntament a les 6 de la tarda, el Sopar d’estiu al Casino Prado a les 9 del vespre i la revetlla sardanista a la platja de Sant Sebastià, a les 22:15h, tancaran els programa d’actes.

A més de l’ampli desplegament mediàtic, amb retransmissions especials de Ràdio Maricel i Canal Blau TV, al web municipal podeu veure i descarregar imatges de la Festa Major d’aquest any. Aquestes fotografies estan disponibles a: https://www.flickr.com/photos/ajsitges/albums

Dispositiu de seguretat

L’Ajuntament de Sitges ha completat un dispositiu especial de seguretat i prevenció durant aquests dies de Festa Major. Fins demà, 26 d’agost, Policia Local, Mossos d’Esquadra, Creu Roja i els bombers Voluntaris de Sitges s’han coordinat per atendre els actes específics de la festa, com les cercaviles, processons i concerts.

Punt Lila

El Punt Lila ha estat present durant els concerts de Barraques i Festa Major i es tornarà a instal·lar el 22 i 23 de setembre, per Santa Tecla, també a l’espai de concerts del Passeig de La Ribera.

Podeu veure imatges dels diversos actes de la Festa Major 2023 al canal Flickr de l’Ajuntament de Sitges: https://www.flickr.com/photos/ajsitges/albums