El taller infantil Tomeus i Tecletes crearà galetes amb imatges típiques dels balls i el bestiari festiu


A un mes per l’inici de la Festa Major, Museus de Sitges enceta el programa d’activitats amb el taller infantil Tomeus i Tecletes, en el qual els més petits elaboraran galetes dolces amb imatges típiques de la celebració més rellevant del calendari popular sitgetà.

El taller pretén anar més enllà del component gastronòmic i també vol treballar aspectes com l’art a través de les mans i la difusió del elements festius. Aquesta fórmula ja es va utilitzar l’any passat i va obtenir una excel·lent resposta per part dels més petits.

Tomeus i Tecletes se celebrarà el proper dissabte 25 de juliol, el dissabte 22 d’agost i diumenge 19 de setembre. Les tres sessions es faran a les 11h al Museu de Maricel. El cost del taller és de 6 euros per nen i les reserves es poden fer trucant al 93 894 03 64.

Tomeus i Tecletes forma part de la programació d’actes del Sitgestiu Cultural, que inclou altres activitats pedagògiques dedicades als infants, com els tallers Jacques Monory, mon cinema (1 d’agost) i 11 de setembre: Història il·lustrada (5 i 12 de setembre).