La Festa Major en honor a Santa Tecla disposa d’una col·lecció de ninos retallables amb vestits dels balls populars. La idea d’aquesta iniciativa és de la pendonista de Santa Tecla 2019 i mestra sitgetana, Tea Hill, i els dibuixos són creació d’Eva Cabestany. Les il·lustracions es poden descarregar des de la pàgina web sitgesfestamajor.cat i imprimir gratuïtament des de qualsevol lloc.


La Pendonista de Santa Tecla 2019 i mestra sitgetana, Tea Hill, ha ideat una col·lecció de ninos retallables, creats a càrrec de la dibuixant, Eva Cabestany. Les dues creadores han impulsat aquesta proposta adreçada especialment, als professors i als pares perquè tinguin un recurs més i un suport pedagògic per poder gaudir juntament amb els més petits de la Festa dedicada a la copatrona de la vila.

Es tracta d’una col·lecció d’una desena de làmines amb dos ninos i els vestuari de les panderetes, els diables, els bastons, La Moixiganga, els cercolets, els pastorets, les gitanes i les cintes. Els dos ninos estan dibuixats per tal que els infants puguin interactuar amb tots dos alhora.

La il·lustradora, Eva Cabestany, amb un estil singular, s’ha encarregat de crear aquests dibuixos fets a mà i amb blanc i negre perquè es puguin pintar en colors.

Els dibuixos es poden descarregar a la pàgina web de Festa Major.

Photocall a la Fragata després de la Matinal

La Pendonista de Santa Tecla 2019, Tea Hill, també és l’impulsora d’una altra proposta lúdica: la instal·lació d’un photocall festamajorenc a la Fragata quan acabi la Matinal. La iniciativa permet que els nens i les nenes puguin fer-se una fotografia mitjançant una imatge especial sobre un plafó de fusta que representa dues bastoneres, una gitana i un diable.

El dibuix del photocall és obra de la il·lustradora sitgetana Anna Sella i el plafó de fusta està realitzat pel fuster Ricard Raventós de manera altruista.