Les entrades per accedir als actes amb aforament limitat poden reservar-se al web www.sitgesfestamajor.cat, a partir de les 9 hores del 10 d’agost.


Les entrades per accedir als actes de la Festa Major de Sant Bartomeu es poden sol·licitar a partir de demà 10 d’agost, a les 9 hores, al portal www.sitgesfestamajor.cat. Tots els actes organitzats per la Comissió de Festa Major són gratuïts amb reserva prèvia i amb aforament limitat, i la reserva d’entrades es limita a dues o quatre entrades per persona en funció de l’esdeveniment.

La Comissió de Festa Major demana que es faci un ús responsable en la reserva de les places per evitar que quedin seients buits. Els menors de 3 anys que acompanyin adults amb reserva de plaça no ocupen seient ni cadira, per tant, no necessiten entrada. L’organització prega puntualitat, perquè un cop començat l’acte es podrà limitar l’accés, encara que es compti amb una reserva de plaça.

Les entrades per als actes organitzats per les diferents entitats, com els concerts de Barraques o els vermuts de Festa Major, s’han de reservar a les pàgines web de les respectives organitzacions.

Sitges celebra la Festa Major de Sant Bartomeu, del 19 al 25 d’agost. Els horaris i la ubicació dels actes estan subjectes a la normativa sanitària vigent i les incidències climatològiques. Les possibles modificacions es publicaran a les xarxes socials oficials @fmsitges i @ajsitges, i també al web sitgesfestamajor.cat o a l’aplicació de Festa Major.

Més informació: https://www.sitgesfestamajor.cat/festa-major/reserva-de-places/