El curs de manipulació de foc es durà a terme el 10 de setembre i és imprescindible per tothom que participi per primer cop amb bestiari de foc amb carretilles.


L’Ajuntament de Sitges obre la inscripció per a la matinal infantil de Santa Tecla. A partir de dilluns 5 i fins el 13 de setembre es poden inscriure els infants que aniran amb gegants, cabeçuts i bestiari sense carretilles o els que vagin amb carretilles però ja hagin fet el curs acreditatiu CRE (consumidor reconegut com expert).

Els participants de bestiari que no tinguin el curs CRE es podran inscriure els dies 12 i 13 un cop hagin fet la formació que es durà a terme el dissabte 10 de setembre. Tots els infants que surtin amb bestiari de foc amb carretilles infantils hauran d’acreditar que han fet el curs o bé en anys anteriors o bé enguany. Aquest any el curs es farà a l’Espai Jove a partir de les deu del matí i els infants hauran d’anar acompanyats d’un adult. Cal recordar que l’edat mínima és de 7 anys per als timbalers i de 10 anys per als portants de les bèsties.

Les inscripcions s’han de fer a l’OAC o a la regidoria de Tradicions i Festes (Lola Anglada). Cada participant ha de tenir el seu full però s’han d’entregar tots junts a través dels caps de colla. Per poder-se inscriure s’ha de portar el full d’inscripció correctament emplenat, el certificar CRE pels nous acreditats i el justificant d’ingrés de l’Assegurança.


Més informació:

> Com inscriure’s al cercavila i matinal infantil de Santa Tecla