El parc de Can Robert s’omplirà de colors el 28 de setembre a partir de les 17 hores en el marc de la Festa Holi, que s’inspira en la celebració de primavera que té lloc a l’Índia. Es recomana que els participants assisteixin amb roba vella i preferiblement blanca.


L’Espai Jove impulsa el proper 28 de setembre una festa de colors anomenada Festa Holi Colours al Parc de Can Robert per donar el tret de sortida a l’inici del curs escolar amb música i una explosió de colors. Aquesta activitat lúdica començarà a les cinc de la tarda a l’escenari de pedra del Parc de Can Robert i té per objectiu que els participants llencin durant dues hores pols de colors i s’empastifin els uns als altres. Des de l’organització es recomana portar roba vella i preferiblement blanca per assistir a la festa.

La Festa Holi permetrà veure una explosió de colors de diferents tonalitats i s’inspira en la celebració religiosa de l’hinduisme que té lloc a la primavera.

A partir de les quatre de la tarda es posaran a la venda al Parc de Can Robert les bosses de pols Holi. La compra d’una bossa tindrà un cost de 2 euros i de tres bosses, 5 euros. Per a les primeres 500 persones que comprin un mínim de 3 bosses tindran una motxilla i unes ulleres de regal.

Consulta l’agenda d’actes i esdeveniments de Santa Tecla 2019.