L’exposició amb les obres que es presenten al concurs s’inaugura aquest divendres a les set de la tarda. Aquesta és la segona vegada que l’elecció del cartell oficial de Festa Major es farà mitjançant votació popular. Cada persona podrà emetre un únic vot del 2 al 18 de juny.


Una dotzena de treballs opten a ser el cartell oficial de la Festa Major de Sant Bartomeu i Santa Tecla. Les obres s’exposaran a l’Espai Cultural Pere Stämpfli, situat al carrer d’en Bosch, núm. 9, del 2 al 18 de juny, on totes les persones que ho desitgin podran escollir quina consideren que ha de ser l’obra guanyadora. La regidora de cultura, Tradicions i Festes, Rosa Tubau, anima “a tots els sitgetans i sitgetanes a visitar la mostra i a participar en l’elecció del que esdevindrà el cartell oficial de la Festa Major de Sitges”. L’exposició amb les obres que s’han presentat al concurs s’inaugurarà el proper divendres a les set de la tarda.

Les persones que visitin l’exposició podran votar, presentant el DNI o algun altre document acreditatiu, i només podran efectuar un vot per persona. La Comissió de Festa Major de Sitges espera que la convocatòria popular torni a tenir l’èxit obtingut ara fa un any. El President de la Comissió, Cisco Arbonès, destaca “la qualitat de totes les obres presentades i creu que els votants no ho tindran fàcil per escollir quina és la millor creació”.

El cartell més votat serà la imatge conjunta de Sant Bartomeu i Santa Tecla i rebrà un premi econòmic de 500€. L’exposició de les obres presentades a concurs es complementarà amb una selecció d’imatges de diverses edicions del Concurs de Fotografia de Festa Major de Sitges cedides per la secció fotogràfica del Grup d’Estudis Sitgetans. El veredicte de la votació popular es farà públic el dissabte, 8 de juliol, a l’Edifici Miramar.

Horari Exposició a l’Espai Cultural Pere Stämpfli

Del 2 al 18 de juny

De dilluns a divendres de 18.30 h a 20.30 h
Dissabtes i diumenges de 11 a 13 h i de 18.30 a 20.30 h