La convocatòria s’adreça principalment a persones vinculades al món de l’art i el disseny. El guanyador del cartell rebrà un premi de 500 euros.


La Comissió de Festa Major organitza el concurs de cartell de Festa Major 2017. Aquest any, com a novetat, la comissió ha ampliat el premi per al guanyador del cartell que rebrà una dotació econòmica de 500 euros. La convocatòria s’adreça principalment a persones vinculades al món de l’art i el disseny i cada participant podrà presentar una única obra, que haurà de ser original i inèdita i no podrà haver estat premiada en altres concursos.

La tècnica és lliure però ha de ser apta per reproduir en quadricromia i cal evitar la utilització de tintes metal•litzades, fluorescents o relleus enganxats. El cartell ha d’incloure el text “Festa Major Sitges 2017”, així com la informació referent a les dates de celebració de Sant Bartomeu del 18 al 26 d’agost i de Santa Tecla, del 15 al 24 de setembre. L’obra s’ha de presentar en DIN A 3 amb orientació vertical, i ha de poder adaptar-se als formats habituals dels suports de comunicació de la Festa Major (cartell, programa, programa de mà, xarxes socials i web municipal). L’obra seleccionada s’editarà incloent, el logotip de l’Ajuntament de Sitges, el de la marca de Festa Major, el logotip de Festa Patrimonial i el de la marca patrocinadora de la festa.

Les obres, que s’han de presentar sobre un suport rígid, s’han de lliurar a l’oficina del servei de Tradicions i Festes de l’Ajuntament de Sitges, plaça de l’Ajuntament, s/n (Edifici Lola Anglada) es poden presentar fins el 26 de maig, de 9 hores a 14 hores.

Els treballs han d’anar signats al dors amb un pseudònim. El treball ha d’anar acompanyat d’un sobre tancat, rotulat amb el mateix pseudònim i a l’interior hi ha d’haver una nota amb el nom i cognoms, l’adreça postal, el telèfon mòbil, l’adreça electrònica i el NIF de l’autor/a. Les obres s’han de presentar sobre un suport rígid de cartró ploma per tal de facilitar-ne l’exposició i el trasllat.

L’obra serà escollida per votació popular durant l’exposició de les mateixes que tindrà lloc del 2 al 18 de juny de 2017. Per votar el cartell caldrà presentar el DNI o algun document acreditatiu, efectuant un únic vot per persona. El recompte de les votacions es realitzarà amb la certificació del Secretari de l’Ajuntament de Sitges.

El veredicte es farà públic en un acte que tindrà lloc el mes de juliol. Les bases complertes es poden consultar en aquesta plana.