La Regidoria de Tradicions i Festes ja rep les inscripcions, que es poden trobar en formularis allotjats al web de la Festa Major: www.sitgesfestamajor.cat.


PARTICIPACIÓ SANTA TECLA

La regidoria de Tradicions i Festes ja té oberta la inscripció per a tots els infants que vulguin participar de la Cercavila i Matinal de Santa Tecla. Fins el dia 8 de setembre, s’hi poden inscriure els participants que portin gegants, cabeçuts i bestiari sense carretilles, a més de les colles que portin bestiari amb carretilles infantils i que ja hagin fet el curs de Consumidors Reconeguts com Experts (CRE) en anteriors anys. Les colles amb bestiari de foc amb carretilles infantils que hagin de fer el CRE aquest any s’hauran d’inscriure entre el 4 i el 10 de setembre. L’Associació de Bèsties infantils de Sitges serà l’encarregada d’impartir aquest curs CRE, en un dia encara per determinar.

Per tant, els infants que no tirin carretilles infantils o bé que ja tinguin el certificat CRE d’altres anys, ja poden apuntar-se a través del formulari que trobaran a la pàgina web de la Festa Major ( www.sitgesfestamajor.cat ). Aquest formulari s’ha d’enviar a la regidoria de Tradicions i Festes al correu tradicionsifestes@sitges.cat . Davant de qualsevol dubte podeu contactar amb el departament per via telefònica al número 93 811 76 47 (de 9 a 14 hores).

La Cercavila i Matinal infantil de Santa Tecla està pensada per a nens i nenes a partir dels 5 anys que portin gegants, cabeçuts o bestiari sense carretilles. Per als qui hi participin amb bestiari de foc amb carretilles infantils, les edats van dels 10 als 16 anys per als portants i dels 8 als 16 per als timbalers.

Per a més informació:

Oficina de Comunicació
Tel. 93 811 16 84 / 607 82 56 75
A/e: comunicacio@sitges.cat
www.sitges.cat