Els infants interessats a participar a la Cercavila i Matinal de Santa Tecla han d’omplir la inscripció que es pot trobar a www.sitges.cat i presentar-la a l’Oficina Ciutadana de l’Ajuntament (OAC, C/Nou, 12) o bé al Servei de Tradicions i Festes (Edifici Lola Anglada, plaça Ajuntament 16).


Els infants que vulguin participar a la cercavila i a la Matinal de Santa Tecla amb una bèstia de foc, gegants o cabeçuts cal que omplin de forma prèvia el formulari d’inscripció (que es pot trobar a www.sitges.cat) i el presentin a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament (OAC, c. Nou, 12) o al Servei de Tradicions i Festes (Edifici Lola Anglada, Pl. de l’Ajuntament,16).

La cercavila tindrà lloc el 16 de setembre. Els gegants i els cabeçuts es concentraran a les 10 del matí a la Plaça de l’Ajuntament i després s’iniciarà la cercavila fins arribar a la Fragata on faran la ballada final i posteriorment tindrà lloc l’exhibició dels Balls Blancs infantils.

El mateix dia a la tarda, a partir de les 17.30 hores, es farà la concentració de dracs, bèsties de foc i colles infantils de Diables al Pont d’en Domènech i s’iniciarà la cercavila pel passeig de la Ribera fins a la Fragata. Un cop finalitzada l’encesa final es representarà el ball parlat dels Diables Infantils.

Els més petits també tindran el seu protagonisme el 23 de setembre durant l’Alegre Matinal Infantil. Es diferenciaran tres recorreguts. A les 6.30 h començarà la Matinal Foc des de la Plaça de l’Ajuntament, a les 7 del matí hi haurà la Matinal Gegants i Balls Blancs des del Baluard i a les 8 del matí es farà la Matinal Petita des de la plaça de l’Ajuntament.

Curs de foc CRE

L’Associació de Bèsties Infantils de Sitges realitzarà una jornada de formació per obtenir el certificat imprescindible de CRE el dia 11 d’agost a les 10 h al Centre Cultural Miramar (C. Davallada, 12).

Els interessats (infant sempre acompanyat d’un tutor) rebran la formació necessària i al final s’entregarà el certificat que acredita la seva formació i autorització per a manipular el foc. Cal portar el DNI de l’infant, i en cas de no tenir-ne, la targeta sanitària.

Per a qualsevol dubte:

Servei de Tradicions i Festes, de 9 a 14 h, Tel. 93 811 76 47
Informació i formulari d’inscripcions a www.sitges.cat

Calendari

Pautes per participar a la Festa Major de Sitges 2018