L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, ha rebut aquest matí a la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, amb motiu de l’Ofici i la Sortida d’Ofici de Santa Tecla. Els actes continuaran aquest migdia amb els tradicionals concerts- vermuts i a la tarda amb el pilar de la Jove, la Processó de Santa Tecla i la Ballada Final.


L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, ha rebut aquest matí a la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, amb motiu de l’Ofici i la Sortida d’Ofici de Santa Tecla. La sortida dels balls ha estat marcada pels darrers esdeveniments a Catalunya, amb una cantada final de l’himne d’Els Segadors seguida de crits del públic reclamant poder votar l’1 d’octubre vinent.
La programació de Santa Tecla continuarà aquest migdia amb els tradicionals concerts- vermuts a les entitats i a les sis de la tarda, amb el pilar baixat de la Jove a les escales de La Punta. La jornada es tancarà amb la Processó de Santa Tecla, l’Entrada de Santa Tecla i la Ballada final de les bèsties de foc i els gegants.
La diada de Santa Tecla ha començat a les set del matí amb la Matinal Infantil, el moment més esperat per més de 1.000 nens i nenes que han tret al carrer gegants de diferents mides i formes, una vintena de bèsties de foc i han protagonitzat els tradicionals balls i entremesos.
Santa Tecla posarà el punt i final demà diumenge amb l’exhibició castellera que se celebrarà a dos quarts de set de la tarda, al Cap de la Vila, i comptarà amb l’actuació de la Colla Jove dels Xiquets de Valls, els Xicots de Vilafranca, els Castellers de Berga i la Colla Jove de Castellers de Sitges.