El recorregut d’aquest any comença al Poble Sec, al carrer del pintor Marià Carbonell Llopis i s’acaba a la parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla.


El recorregut de la processó cívica d’aquest dimarts 23 d’agost a la tarda fa que estigui prohibit estacionar en els carrers per on passarà. Concretament, els carrers afectats són el carrer del pintor Marià Carbonell Llopis, el Torrent de la Pastera, el Camí de la Fita, Sol, l’Avinguda de les Flors, el carrer de les Escoles Pies, l’Avinguda del Camí dels Capellans, Pau Casals, Avinguda de les Flors, Passeig Vilafranca, plaça de l’Ajuntament i Baluard.

La prohibició d’estacionament de vehicles en aquests carrers serà efectiva des del matí del 23 d’agost i es procedirà a retirar els vehicles que hi hagi aparcats per tal que la processó pugui fer el seu recorregut sense impediments. El pas de vehicles per carrers que desemboquin en el recorregut també es veurà afectada. La Policia local regularà aquest trànsit, de manera que quedi obert quan la processó hagi acabat.

En aquesta processó hi haurà foc, de manera que es recorda als establiments i domicilis del recorregut que prenguin les mesures oportunes per evitar afectacions de la pirotècnia utilitzada.

Els propietaris de mascotes també han de tenir en compte que els dies 23 i 24 d’agost es fa servir pirotècnia diversa en els actes de Festa Major. S’informa d’aquesta utilització per tal que les persones que tinguin animals puguin prendre les precaucions adients per al benestar de les seves mascotes.