Aquest any Sant Bartomeu i Santa Tecla tindran una imatge única. El cartell guanyador es premiarà amb una dotació de 300€ i s’escollirà mitjançant votació popular.


Les persones interessades en participar en el concurs del cartell de Festa Major tenen temps a fer-ho fins el 13 de maig. La Comissió de Festa Major organitza el concurs que, aquest 2016, arriba amb novetats destacades com, per exemple, per primera vegada l’elecció es farà mitjançant votació popular.

Les obres presentades s’exposaran a l’Edifici Miramar, del 19 de maig al 5 de juny, i les persones que visitin l’exposició podran votar allà mateix quin volen que sigui el cartell guanyador. Per fer-ho, hauran de presentar el DNI o algun document acreditatiu. El cartell més votat serà la imatge conjunta tant de Sant Bartomeu com de Santa Tecla i rebrà un premi econòmic de 300€.

La convocatòria s’adreça principalment a persones vinculades al món de l’art i el disseny i cada participant podrà presentar una única obra, que haurà de ser original i inèdita i no podrà haver estat premiada en altres concursos. La tècnica és lliure i ha de ser apta per a la seva reproducció en quadricromia. El cartell ha d’incloure el text “Festa Major Sitges 2016”, així com la informació referent a les dates de celebració tant de Sant Bartomeu com de Santa Tecla.

Les obres, que s’han de presentar sobre un suport rígid, s’han de lliurar a l’oficina del servei de Tradicions i Festes de l’Ajuntament de Sitges, plaça de l’Ajuntament, s/n (Edifici Lola Anglada), del 30 de març al 29 d’abril, de les nou del matí a les dues del migdia. Els treballs han d’anar signats al dors amb un pseudònim, dins d’un sobre tancat, rotulat amb el mateix pseudònim i amb una nota que indiqui les dades personals de l’autor.

El veredicte es farà públic a finals de juny a la Casa de la Vila.

> Consulteu les bases complertes