Maricel TV i Ràdio Maricel ofereixen una programació especial amb motiu de Santa Tecla


Maricel TV emetrà la Matinal Infantil la Diada de Santa Tecla, el 23 de setembre en diferit a les 12 del migdia i a les 6 de la tarda. També es podrà veure la Matinal, a l’endemà, el dia 24 de setembre a les 10 del matí. Paral·lelament, a través del web de Maricel TV www.mariceltv.cat ja es poden seguir altres actes de Santa Tecla com l’exhibició infantil del passat diumenge o els versos de les colles de diables infantils.

Ràdio Maricel permet conèixer el testimoni de la pendonista de Santa Tecla 2016, Vinyet Ferrer, entre d’altres protagonistes de la Festa en el marc del seu programa matinal a El Matí amb nosaltres. També es poden escoltar els versos íntegres de les colles infantils de diables, i dijous 22, es podrà seguir l’acte de nomenament de Filla Predilecta a Rosó Carbonell.

Els actes principals es poden seguir també a través de les xarxes socials de l’Ajuntament i la comissió; a la web municipal www.sitges.cat i també a través de la nova pàgina web www.sitgesfestamajor.cat. Totes les imatges de cadascun dels actes més destacats de Santa Tecla es poden veure al Flickr de l’Ajuntament.