El programa especialitzat “Gaudeix la Festa!· abordarà l’exposició itinerant com una de les alternatives a la festa que s’han trobat en temps de pandèmia


La Santa Tecla especial d’aquest 2020 a Sitges es podrà veure a totes les televisions adherides a la Xarxa de Televisions locals, gràcies a un reportatge dins del programa “Gaudeix la Festa”, especialitzat en temàtica de cultura popular. Un equip del programa ja prepara un rodatge seguint el circuit de la processó de Santa Tecla, que són els carrers i places per on s’ha previst exposar els elements festius de Sitges, entre el 19 i el 23 de setembre. D’aquesta manera, a través de diferents entrevistes, Sitges exposarà la manera alternativa que ha trobat per celebrar Santa Tecla en aquest temps de pandèmia.

A més de la projecció dins del programa “Gaudeix la festa!” per a tot Catalunya, Canal Blau també emetrà un reportatge sobre la mateixa temàtica de Santa Tecla a Sitges el 23 de setembre a les 9.30h i a les 21h.

A través de Canal Blau TV, el mateix dia 23 de setembre, es repetirà l’emissió de la Matinal de Santa Tecla del 2019, a les 7 del matí i a les 21:30h del vespre, amb una durada de dues hores i mitja.