La Colla del Drac guanya el Torneig de Futbol Sala de Colles de Festa Major i s’ha endut el premi a la millor afició. Des de dijous es poden adquirir els productes de marxandatge de Festa Major, al Cap de la Vila.


La Colla del Drac de Sitges ha estat l’equip guanyador del Torneig de Futbol Sala de Colles de Festa Major i ha fet doblet, amb el reconeixement a la millor afició del campionat. El guanyador s’ha imposat en la final per 3 gols a 1 a l’Escola de Grallers, i el podi l’ha completat la colla de l’Àliga en tercera posició. El torneig, organitzat per la Saca de Sitges, s’ha celebrat aquest dissabte a l’escola Esteve Barrachina.

En aquesta edició han participat 16 equips, un més que el 2014, el nou equip ha estat el de les pubilles i hereus, que han guanyat el premi d’equip revelació. La pluja caiguda al llarg de la tarda de dissabte ha fet ajornar alguns partits, però no ha impedit el desenvolupament de la competició.

El cap de setmana ha servit també per adquirir els productes de marxandatge de la Festa Major a les paradetes del Cap de la Vila. Des de dijous, es pot comprar des del programa i el cartell oficial, fins a les samarretes, passant per xapes, llibres, gegants i molts altres productes relacionats amb la celebració. Les 9 parades funcionen de les 18 a les 21 hores, fins el divendres 21 d’agost.

També, a partir d’aquest dilluns, es podrà participar a la campanya Apadrina un morteret, a algunes de les parades del Mercat Municipal de Sitges que mostraran un cartell identificatiu. D’aquesta manera l’Associació de Paradistes del Mercat Municipal de Sitges vol contribuir a fer realitat la fita a la que aquest any vol arribar la Comissió de Festa Major i Santa Tecla, arribar als 1.000 morterets. A més de ser un punt d’apadrinament, l’Associació ha apadrinat directament 100 morterets. Aquest any la campanya de micromecenatge Apadrina un morteret ofereix un 2×1. Pels 5€ que val apadrinar un morteret es llançarà un segon per Santa Tecla.

Galeria d’imatges Torneig de Colles de Festa Major >>

Galeria d’imatges venda marxandatge >>