El llançament dels 21 morterets i la repicada de campanes donaran el tret de sortida a la programació d’avui dijous, vigília de Santa Tecla. Els actes continuaran a la tarda, amb la Processó Cívica i el Castell de Foc.


Els actes d’avui dijous, vigília de Santa Tecla, arrencaran amb el llançament dels 21 morterets, enguany a càrrec de la colla infantil de Gitanes de l’ABPS, per celebrar el seu 25è aniversari, i la repicada de campanes. A les set de la tarda, sortirà la primera de les processons de Santa Tecla, la Processó Cívica que iniciarà el seu recorregut des del domicili de la pendonista, Vinyet Ferrer, a l’avinguda Balmins, 17. A la nit, arribarà un dels moments culminants de la Festa, el castell de foc que donarà pas al concert del grup de Justo y los Pecadores, al passeig de la Ribera.

Demà divendres, Diada de Santa Tecla, els actes començaran a les set del matí amb la Matinal Infantil, el moment més esperat per als més de 1.000 nens i nenes que hi participen. A les 11h, a l’església Parroquial, es farà l’Ofici en honor a Santa Tecla. Enguany l’ofrena la farà colla de grallers La Sitja, en nom de tot el poble, amb motiu del 10è aniversari i estaran acompanyats per un membre de cada ball popular del seguici infantil. A continuació, hi haurà la Sortida d’Ofici amb tots els balls i entremesos, músics, la Cobla Maricel i la Banda de l’Agrupació Musical Suburband del Retiro. La jornada es tancarà amb la Processó de Santa Tecla i la Ballada final de les bèsties de foc i els gegants.