L’Associació de Bèsties Infantils de Sitges realitzarà una única jornada formativa de manipuladors de foc, Consumidor Reconegut com Expert (CRE), el dimarts 8 de setembre a l’Espai Jove.


Els infants que vulguin participar en el Cercavila del 20 de setembre i la Matinal de Santa Tecla poden formalitzar la inscripció prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, a partir del 7 de setembre. Gegants, cabeçuts, bestiari amb i sense carretilles, que hagin realitzat el curs de manipuladors de foc (CRE) altres anys, poden formalitzar-la fins al 15 de setembre a través del responsable de colla, qui haurà de presentar els fulls de sol·licitud dels participants conjuntament.

El bestiari de foc amb carretilles infantils que no hagin fet el curs però que tinguin previst realitzar-lo aquest any, poden formalitzar la inscripció del 9 al 15 de setembre. En aquest cas, el responsable del ball haurà de presentar, a més de les sol·licituds, els certificats CRE perquè la comissió pugui comprovar que l’interessat hagi realitzat el curs, i un justificant d’ingrés de l’assegurança.

L’Associació de Bèsties Infantils de Sitges realitzarà una única jornada de formació per obtenir el certificat de Consumidor Reconegut com Expert (CRE), el dimarts 8 de setembre a les 19.00 hores a l’Espai Jove, situat al carrer de Josep Soler i Tasis, 4. Els infants, sempre acompanyats d’un tutor, rebran la formació necessària per manipular el foc amb seguretat i se’ls entregarà el certificat que acredita la seva formació i autorització.

D’altra banda, encara queden places disponibles en alguns balls. La Colla Jove de Diables té llocs disponibles per a diables entre els 10 i 16 anys i timbalers dels 7 als 16 anys. Els interessats poden posar-se en contacte a través del correu electrònic collainfantil@diablesdesitges.com. També la Colla de Diables de l’Agrupació de Balls Populars de Sitges té places disponibles per a diables i timbalers de les mateixes edats. Per posar-se en contacte, el correu electrònic de l’entitat és info@agrupasitges.cat.