La imatge de Santa Tecla ja s’exposa a l’emplaçament escollit per la pendonista Montse Quelón, a la Fundació Ave Maria. Els actes previs continuaran aquest divendres amb la Festa Infantil al Palau del Rei Moro on es vestiran els Gegants Moros i el concert de la guanyadora d’Operación Triunfo, Amaia Romero, acompanyada de la formació The Free Fall Band.


Ja falta cada cop menys per Santa Tecla on demà serà la Vigília amb diferents actes com la processó cívica, o el Castell de Foc. Abans, de manera prèvia ja es van celebrar aquest dijous diferents actes, com el Trasllat de la Imatge de Santa Tecla, que va arribar des de la Parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla, fins al domicili designat per la pendonista, Montse Quelón, a la Fundació Ave Maria, a l’Avinguda d’Artur Carbonell 11.

La imatge es pot veure aquest divendres fins a les 14 hores i de 17 h a 21 hores. Demà també es pot visitar des de les 11:00 h fins a l’inici de la Processó Cívica. Ahir també es van celebrar altres actes com el Concert de Gralles i Gitanes d’Antes, al Racó de la Calma.

I aquest divendres torna la música de “El Ball” en l’espectacular escenari de la Platja de la Fragata, amb un dels grans plats forts, el concert d’Amaia Romero, guanyadora d’OT 2017, i que vindrà acompanyada de The Fre Fall Band. El concert es celebrarà a les 22 hores, i tot seguit hi haurà altres actuacions destacades com les de El petit de Cal Eril, Mujeres i el Dj Amable.